Ела на Втората Китарна Вечер с Пешо Китарата!

На 28-ми февруари (вторник) отново се събираме след 20:00 в Джаз Бар София за една вечер посветена на китарите.

Първата част на събитието ще бъде безплатен индивидуален 10 минутен урок с Петър Георгиев (Пешо Китарата). Всеки, който се запише на линка по-долу ще запази своето място за безплатната консултация! А един от записалите се ще спечели и специална награда (ключодържател за перца или учебник Музикална теория на Разбираем език).

https://mailchi.mp/c08999ab4cb3/guitarnight0223

Втората част на събитието ще бъде отворена дискусия на тема Китари и Музика. Всеки китарист и музикант е добре дошъл да се включи – ще завършим с джем сешън, в който ще свирим, каквото решим на момента!

Изключително силно приветстваме включването на лютиери, учители по китара, композитори, активни музиканти (не само китаристи) меломани и всеки, който харесва музиката с китари! Ще отделим внимание и ще представим всеки, който желае

На разположение имаме сет барабани, бас китара, електрическа китара, пиано и микрофони, както и озвучаване. Целта е да създадем общност, в която свободно да си говорим за струни и импровизиране с мелодичен минор, например ?

20:00
28-ми февруари (вторник)

Jazz Bar (ул. Кирил и Методий 27)
Вход: свободен

https://mailchi.mp/c08999ab4cb3/guitarnight0223

На първото издание беше много интересно: Венци Велев (Вайчо) се включи много силно и сподели много интересни неща и ни зашемети със свирене! Отделно, Нинко Кирилов и Явката Недев също дадоха много интересна гледна точка за писането на музика. Имахме и няколко младежи, както и начинаещи, които зададоха важни въпроси! Очаквам те на GUITAR NIGHT 2!