Включи се в безплатен уъркшоп на живо с Пешо Китарата!

На последния безплатен онлайн групов урок през декември доста от участниците казаха, че ще се радват, ако се съберем и на живо! И ето, че вече имаме дата за Безплатния Уъркшоп по Китара – 31-ви януари (вторник)! Ще се съберем в едно столично заведение, което ще работи само за нас и ще си поговорим за музика и ще посвирим заедно! 

Ще започнем с Въпроси и Отговори – ще споделя своя опит по всяка тема, която ти е важна. После ще преминем към китарния купон – ще свирим заедно Блус и Любими песни! 

Това събитие е САМО за моите ученици и хората в моята мейл листа. Никой друг няма да има достъп, защото целта е да се чувстваме комфортно и да си поговорим и поджемим без притеснения! 

Местата ще бъдат ограничени до 30, така че те съветвам да изпревариш другите и да запазиш своето място още сега. Подготви си и конкретни въпроси за китарата, които искаш да ми зададеш. Не забравяй древната поговорка: „Който попита е глупак за 5 минути, а който замълчи е глупак за цял живот!“. Действай бързо и натисни бутона по-долу! 

Поздрави, 

Пешо Китарата