Видео-курс: Основи на Блус и Рок Импровизацията

*Важно: Този видео-курс е за хора, които свирят от поне 3 месеца на китара!

Всичко, което трябва да знаеш за свиренето на Блус и Рок Сола от Нулата:

Научи работещите техники, с които музиканти като B.B.King, Eric Clapton и Ritchie Blackmore създават Велики Сола и ги използвай в Импровизациите си!

200лв 100лв

Цената се вдига след:

дни
часа
минути
секунди

Ето как изглежда видео-курса и какво ще научиш във всяка от трите части, както и в допълнителния бонус видео-курс с анализи на Велики Рок Сола:

Виртуозният китарист на групата Deep Purple – Ричи Блекмор казва: „Единствения начин да станеш добър, освен ако не си гений, е да копираш! Това е най-доброто нещо: просто да крадеш от най-добрите!“. И това го казва един от най-великите рок китаристи!!! Затова няма нужда да „откриваш топлата вода“, а просто трябва да научиш и използваш работещите техники на Великите Китаристи! 

Да, знам какво си мислиш – много по-добре би било да имаш собствен уникален стил без да има нужда да изучаваш най-добрите преди теб… И наистина има такива музиканти! Джими Хендрикс е един от тях, например! Но нека да бъдем реалисти: от 72 милиона китаристи към днешна дата на планетата – колко хора са като Джими Хендрикс? Прекалено малко, нали? Ако и ти беше един от тях, най-вероятно нямаше да четеш това…

Според проучване на една от най-големите марки за китари – Fender, всеки 9 от 10 начинаещи китаристи се отказват още в първите три месеца! Мислиш, че тази статистика ще те подмине? Ако още си мечтаеш да свириш велики сола и свириш на китара повече от три месеца, то ти си истински герой! Знам колко неприятно е усещането да чуеш собственото си соло на запис и да осъзнаеш, че не звучи никак добре… Две-три фрази по Минорната пентатоника и то с леко разклатен ритъм… 

Всъщност начинаещите китаристи се отказват, защото не знаят какво да упражняват и как точно да го правят. Да, в интернет има безброй безплатни материали, но кой най-добрия начин? Започва едно безкрайно лутане между всякакви „гурута“ с различни теории…

И аз бях в тази ситуация и то дори и в още по-неприятна – бях завършил висшето си образование в Нов Български Университет с Джаз китара и още не можех да свиря добри сола… И тогава отидох да уча в Бруклинската Консерватория в Ню Йорк! И всичко си дойде на мястото! Затова създадох този уникален видео-курс на български език – моята мисия е всеки български китарист да свири по-добре като използва изпитаните методи на американската музиката система

200лв 100лв

Цената се вдига след:

дни
часа
минути
секунди

„Няма как да станеш добър музикант, ако не си започнал като дете“ и „Трябва да се упражняваш поне по 3-4 часа на ден, за се научиш да свириш добре“. Всеки е чувал хората да казват тези фрази… Най-често това го казват хората, които не могат да свирят добре…

Истината е, че добрите музиканти използват доказаните от много години методи и се упражняват максимално ефективно. Така те постигат невероятни резултати за малко време и няма нужда да прекарват по цял ден с китарата в ръце, за да се научат да свирят соло върху Минорен Блус или някоя Рок песен, например! 

Техниките и методите в този видео-курс са базирани на всичко, което научих за 4 години в консерваториите в Ню Йорк (Brooklyn Conservatory of Music и магистратура в Queen’s College)! Повечето безплатни видео-уроци и учебни материали в интернет са създадени от хора, които са се учили сами (това не пречи да са добри музиканти)… А аз имах късмета да ми преподават някои от най-добрите музиканти на планетата и да „открадна“ техния начин на мислене и да го организирам под формата на Видео-Курс! Един от моите ментори е свирил над 20 години с един от бащите на джаз музиката Дизи Гилеспи и има награда Грами с албума им Dizzy Gillespie United Nations Orchestra. Ето ни с великият Ед Чери след един от Индивидуалните ни уроци: 

Вероятно си мислиш:

Нормално е да си мислиш всичко това!

Най-вероятно си пробвал/а всякакви съвети и трикове от безплатните видео-уроци в Youtube, за да се научиш как да свириш добри сола и да импровизираш на китара… Но истината е, че там никой не показва доказаните методи, които се преподават от десетки години в консерваториите в САЩ. Това е държавата, от която произлизат Блуса, Джаза, Рока, Електрическите китари и Усилвателите и там логично музикантите са на най-високо ниво в света! Не се опитвай да откриеш топлата вода. Използвай я! 

Това, от което се нуждаеш е нещо, което работи сега и то бързо + резултатите да са дългосрочни и сигурни! 

Вече няма нужда да се чувстваш объркан/а, докато се опитваш да се научиш да свириш добри сола на китара. Просто трябва да следваш стъпка по стъпка методите, които работят от зората на тази музика и са обяснени подробно в този видео-курс! 

От всички методи, принципи и схеми, винаги си знаел/a, че има нещо, което ще сработи за теб, просто не си го намирал.

Днес е обратното – то те намери! Добрите сола те очакват!

И ако си като повечето китаристи и просто искаш да се забавляваш, докато напредваш с бързи крачки – този видео-курс е за теб! В него няма да откриеш магическа формула на успеха, но ще научиш доказаните работещи тактики, които използват някои от най-великите музиканти: B.B. King, Eric Clapton, Ritchie Blackmore, Jimmy Page, Slash, Gary Moore…

Какво ще получиш във видео-курса по Импровизация:

200лв 100лв

Цената се вдига след:

дни
часа
минути
секунди

Без риск за парите ти:

*ВАЖНО: Ако купиш видео-курса и не ти хареса, имаш право да си вземеш парите обратно до 30 дни след покупката. Без въпроси от наша страна. Просто ти връщаме парите!

Често задавани въпроси:

 

📌 Как ще получа видео-курса и учебните материали към него?

Всичко ще бъде достъпно след като нашата система засече потвърдена поръчка. Как: създай потребителски профил (с име и парола) на сайта ми и след покупка влез и разгледай в раздел Абонаменти.

📌 Колко пъти ще мога да гледам видео-курса?

След като направиш поръчка ще получиш неограничен достъп до видео-курса и всички материали към него. Може да го гледаш всеки път, когато решиш и от всяко устройство. Само трябва да влезеш в сайта ми със своите Име и Парола. 

📌 Има ли как да забавям видеото, за да виждам по-добре това, което се показва?

Да, вградената система позволява да забавяш скоростта, с която гледаш видеото и да го паузираш всеки път, когато имаш нужда.

📌 Дали ще разбера всички обяснения и ще мога ли да запомня всичко?

Този видео-курс е насочен към начинаещите импровизатори на китара и е обяснен на Разбираем език и с много примери. В таблатурите ще откриеш конкретни фрази, които да започнеш да използваш веднага в солата си. Пръстовките и теорията са сведени до минимум и курса е подходящ дори и за деца! 

Какво ще получиш във видео-курса по Импровизация:

200лв 100лв

Цената се вдига след:

дни
часа
минути
секунди

Кой е авторът на този Уникален Видео-Курс по Импровизация:

200лв 100лв

Цената се вдига след:

дни
часа
минути
секунди